Prahovean dispărut de la domiciliu. Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii postului de poliție Scorțeni, au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, SIMION MIHAI, cumnatul său, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Scorțeni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce. Semnalmente: Înălţime de […] Articolul Prahovean dispărut de la domiciliu. Dacă l-ați văzut, sunați la 112! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Prahovean dispărut de la domiciliu. Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii postului de poliție Scorțeni, au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, SIMION MIHAI, cumnatul său, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Scorțeni, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce.

Semnalmente: Înălţime de aproximativ 1.82 cm, greutate 80 Kg, tuns scurt, păr grizonat, ochi căprui, fără semne particulare.

Vestimentație: Trening de culoare albastră, tricou gri și pantofi sport tip adidas de culoare neagră, deplasându-se cu o bicicletă de damă, fără cadru, marcă necunoscută, culoare grena.

Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Articolul Prahovean dispărut de la domiciliu. Dacă l-ați văzut, sunați la 112! apare prima dată în Observatorul Prahovean.