Povestea virală a băieţelului de 6 ani care şi-a salvat sora mai mică de atacul unui câine. Starurile din seria „Răzbunătorii” au lăudat gestul eroic al micuţului

Povestea lui Bridger Walker, un băieţel de şase ani, a devenit virală, după ce mătuşa sa a relatat pe pagina de Instagram cum micuţul a salvat-o pe sora sa mai mică de atacul unui câine, iar în urma gestului eroic s-a ales cu zeci de copci. Mai multe celebrităţi, printre care şi eroii din seria […]

Povestea virală a băieţelului de 6 ani care şi-a salvat sora mai mică de atacul unui câine. Starurile din seria „Răzbunătorii” au lăudat gestul eroic al micuţului

Povestea lui Bridger Walker, un băieţel de şase ani, a devenit virală, după ce mătuşa sa a relatat pe pagina de Instagram cum micuţul a salvat-o pe sora sa mai mică de atacul unui câine, iar în urma gestului eroic s-a ales cu zeci de copci. Mai multe celebrităţi, printre care şi eroii din seria "Răzbunătorii", l-au lăudat pentru gestul său şi i-au trimis mesaje de încurajare, transmite Toofab.

La începutul săptămânii, Nikki Walker, mătuşa băieţelului Bridger Walker, şase ani, a scris pe pagina de Instagram despre gestul eroic al micuţului, care şi-a salvat sora mai mică de atacul unui câine, notează sursa citată.

Bridger Walker a încasat muşcăturile animalului pentru a o proteja pe sora sa. "Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu", a spus Bridger Walker, conform relatărilor de pe Instagram ale mătuşei, care a etichetat mai mulţi actori din seria "Răzbunătorii", astfel încât să poată primi "câteva cuvinte de încurajare din partea eroilor săi preferați".

Bridger Walker a fost muşcat de mai multe ori de cap şi de faţă de câinele agresiv, iar în urma atacului s-a ales cu 90 de cusături.

Actorul Mark Ruffalo, interpretul personajului Hulk, i-a scris băieţelului erou.

Dragă Bridger, tocmai am citit despre ce s-a întâmplat cu tine. Oamenii care pun ființele celelalte în fața lor sunt cei mai eroici și mai atenți oameni pe care îi cunosc. Te respect cu adevărat și admir curajul și inima ta.

Actorul Mark Ruffalo, interpretul personajului Hulk:

"Curajul real nu domină oamenii, nu luptă împotriva oamenilor sau se plimbă ca un tip dur. Curajul real este să știi ce este bine să faci și să faci asta chiar și atunci când s-ar putea să te rănească. Ești mult mai om decât mulţi oameni pe care i-am văzut sau cunoscut. Cu admirație … Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk / profesor)", i-a mai scris actorul Mark Ruffalo.

Mătuşa băieţelului a dezvăluit că alte două vedete ale seriei "Răzbunătorii", Tom Holland, interpretul "Omului păianjen", şi Chris Evans, cunoscut ca şi "Căpitanul America", i-au transmis mesaje micului erou.

"Tocmai am primit un apel cu un idol de cartier prietenos", a scris mătuşa în dreptul unei fotografii cu "Omul păianjen". "Abia aștept să-i arat ce urmează: un mesaj de la un tip care nu-i place bătăuși", a adăugat ea, referindu-se la Evans și portretizarea lui despre căpitanul America.

Nu sunt un Răzbunător, dar recunosc un supererou când văd unul. Nu pot decât să sper că sunt pe jumătate la fel de curajoasă în viața mea, pe cât ești tu. Îți doresc o recuperare ușoară.

Anne Hathaway:

Actriţa Octavia Spencer a comentat și ea la postările de pe Instagram. "Nu sunt răzbunător, dar îi știu și îi apreciez, precum îl apreciez şi pe micuțul tău erou. Îmbrăţişări de înger pentru tine”. Actorul Robbie Amell a adăugat: "Un adevărat erou".

"Atât de curajos! Cel mai bun frate mai mare și erou adevărat", a scris Vanessa Morgan, vedeta "Riverdale" , iar actorul Justin Baldoni a spus: "Puteți măsura înălțimea, dar nu puteți măsura inima".