Povestea tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică. Florin Ioniță, licențiat în domeniul juridic și economic

Observatorulph.ro continuă campania de mediatizare a tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică și administrație. Astăzi vă prezentăm povestea lui Florin Ioniță (36 de ani, născut în Blejoi), mentor în programe de instruire a antreprenorilor și a dezvoltat proiecte sustenabile la nivel local, național și internațional pentru tineri. Politic, a decis să facă parte din […] Articolul Povestea tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică. Florin Ioniță, licențiat în domeniul juridic și economic apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Povestea tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică. Florin Ioniță, licențiat în domeniul juridic și economic

Observatorulph.ro continuă campania de mediatizare a tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică și administrație. Astăzi vă prezentăm povestea lui Florin Ioniță (36 de ani, născut în Blejoi), mentor în programe de instruire a antreprenorilor și a dezvoltat proiecte sustenabile la nivel local, național și internațional pentru tineri. Politic, a decis să facă parte din Partidul Național Liberal. În prezent, ocupă funcția de vicepreședinte pentru mediul de afaceri, politici economice și fonduri europene în cadrul organizației municipale și este membru al biroului politic județean.

Citește integral interviul cu Florin Ioniță AICI.

Articolul Povestea tinerilor prahoveni care s-au implicat în politică. Florin Ioniță, licențiat în domeniul juridic și economic apare prima dată în Observatorul Prahovean.