Povestea Margaritei Graceva, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat mâinile cu toporul. Între timp, s-a recăsătorit în secret

Acum 3 ani, Margarita Graceva, o tânără din Rusia, devenea subiect de prima pagină în presa din lumea întreagă, după ce soțul ei îi tăiase ambele mâni… din gelozie. Recent, ea a dezvăluit că s-a căsătorit cu bărbatul care a făcut-o să uite de tragedia prin care a trecut.

Povestea Margaritei Graceva, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat mâinile cu toporul. Între timp, s-a recăsătorit în secret

Acum 3 ani, Margarita Graceva, o tânără din Rusia, devenea subiect de prima pagină în presa din lumea întreagă, după ce soțul ei îi tăiase ambele mâni… din gelozie. Recent, ea a dezvăluit că s-a căsătorit cu bărbatul care a făcut-o să uite de tragedia prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2017, soțul Margarita Graceva a trăit momente de coșmar cărora, din fericire, le-a supraviețuit, deși a fost în stare gravă în urma agresiunii comise de soțul ei.

Margarita Graceva, bănuită de infidelitate

Motivele abominabilului gest au fost două: soțul ei o bănuia pe Margarita Graceva de infidelitate și, mai mult, a decis să se răzbune pe ea deoarece îl reclamase la poliție pentru violență domestică. Drept urmare, acesta și-a dus soția într-o pădure și i-a tăiat ambele mâini cu toporul!

”M-a dus în pădure și mi-a spus să pun mâinile cu un lemn, apoi mi le-a tăiat cu toporul”, povestea femeia într-un film realizat de BBC News.

Exact ca într-un scenariu de film horror, mâinile ei, detașate complet de brațe, au fost descoperite ulterior. Operația a durat mai mult de 10 ore, dar medicii au reușit totuși să-i salveze mâna stângă, de care Margareta se folosește parțial. Dreapta nu a mai putut fi salvată, iar în locul ei i-a fost montată o mână bionică.

”Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”, mărturisea ea la vremea respectivă.

Paradoxal, cu doar trei zile înainte ca ea să fie mutilată pe viață, poliția închisese dosarul în care soțul ei, dmitri Gracev, ulterior arestat, era cercetat pentru violență domestică…

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana: „Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…”/ EXCLUSIV

Margarita Graceva s-a căsătorit, în taină, acum un an!

În urmă cu doar câteva zile, Margarita Graceva a făcut o dezvăluire neașteptată pe contul ei de socializare. Tânăra, care după episodul dramatic a reușit totuși să meargă mai departe, s-a îndrăgostit din nou și, mai mult, s-a căsătorit cu alesul ei în secret. Margarita le-a dat vestea fanilor abia la un an de la eveniment, într-un mod inedit – postat pe Instagram fotografii cu ei doi și un filmuleț al evenimentului, menționând că nici măcar fotograful nu a știut nimic, notează ea.md.

Povestea Margaritei Graceva, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat mâinile cu toporul. Între timp, s-a recăsătorit în secretPovestea Margaritei Graceva, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat mâinile cu toporul. Între timp, s-a recăsătorit în secret

„Astăzi trebuia să aibă loc căsătoria noastră, dar nu se va întâmpla…Pentru că astăzi este prima noastră aniversare de nuntă. Da, suntem oficial căsătoriți de un an. Nimeni nu știa nimic despre asta (inclusiv părinții și prietenii apropiați). Au fost siguri că astăzi vom avea o ceremonie oficială de nuntă).

Acum un an ne-am oficializat relația la cel mai obișnuit birou de stare civilă din Sankt Petersburg. A fost doar ziua noastră, am petrecut-o împreună. Fără festivități zgomotoase și publicitate, dar fericiți la nebunie.

Și astăzi i-am adunat la Sankt Petersburg pe toți cei mai apropiați și dragi oameni cu care vrem să ne împărtășim povestea și să sărbătorim primul nostru an de căsătorie. Maxim + Margarita = МА²”, a scris tânăra pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani: „Am niște dovezi!”

S-au cunoscut pe internet

Margarita Graceva a povestit că ea și actualul ei soț s-au cunoscut pentru prima oară pe rețeaua de socializare VK, în urmă cu doi ani și jumătate, când el i-a făcut un compliment neașteptat…

„Mi-a scris: Salut! Ai o proteză cool care te prinde foarte bine. Mi-ar face plăcere să te cunosc când vii în Piter (Sankt Petersburg). Promit să nu te supăr sau rănesc”. Și i-am răspuns”.

La finele săptămânii trecute, Margarita a publicat și filmulețul poveștii lor de dragoste, iar fanii au felicitat-o pentru că a reușit să depășească momentele grele petrecute în urmă cu 3 ani.