Posturi vacante la școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de unități de învățământ din Prahova. Pe listă figurează posturi vacante de administrator patrimoniu, paznic, îngrijitor, muncitor, dar și de analist programator. Școala Gimnaială Toma Socolescu din Păulești scoate la concurs postul de administrator patrimoniu. Termenul de depunere a dosarelor în data de 09/05/2024 , ora […] Articolul Posturi vacante la școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Posturi vacante la școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de unități de învățământ din Prahova. Pe listă figurează posturi vacante de administrator patrimoniu, paznic, îngrijitor, muncitor, dar și de analist programator. Școala Gimnaială Toma Socolescu din Păulești scoate la concurs postul de administrator patrimoniu. Termenul de depunere a dosarelor în data de 09/05/2024 , ora […]

Articolul Posturi vacante la școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs apare prima dată în Observatorul Prahovean.