Portarea salariului este posibila si la Unicredit odata cu lansarea facilitatii „Adauga bani”

Cu noua functionalitate “Adauga Bani” din aplicatia Mobile Banking, clientii isi pot transfera sume in contul lor de la UniCredit din conturi deschise la alte banci. Functionalitatea „Adauga bani” permite transferarea sumelor din conturile deschise la alte banci, utilizand un card de debit sau de credit emis de acestea, in contul deshis in Lei la UniCredit […] The post Portarea salariului este posibila si la Unicredit odata cu lansarea facilitatii „Adauga bani” appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Portarea salariului este posibila si la Unicredit odata cu lansarea facilitatii „Adauga bani”

Cu noua functionalitate “Adauga Bani” din aplicatia Mobile Banking, clientii isi pot transfera sume in contul lor de la UniCredit din conturi deschise la alte banci. Functionalitatea „Adauga bani” permite transferarea sumelor din conturile deschise la alte banci, utilizand un card de debit sau de credit emis de acestea, in contul deshis in Lei la UniCredit […]

The post Portarea salariului este posibila si la Unicredit odata cu lansarea facilitatii „Adauga bani” appeared first on NOCASH ® de 20 ani.