Polițiștii dintr-un oraș german au intrat în alertă din cauza unui adolescent înarmat cu o pușcă din piese Lego

Operațiunea poliției din orașul Lindau, din Germania, a fost declanșată după ce proprietarul unui restaurant a confundat cu o armă reală arma de jucărie pe care o purta un adolescent, relatează Reuters, potrivit Hotnews.ro. Poliția a fost alertată de un martor care l-a văzut pe adolescent alergând pe stradă îmbrăcat într-un costum de camuflaj și […]

Polițiștii dintr-un oraș german au intrat în alertă din cauza unui adolescent înarmat cu o pușcă din piese Lego

Operațiunea poliției din orașul Lindau, din Germania, a fost declanșată după ce proprietarul unui restaurant a confundat cu o armă reală arma de jucărie pe care o purta un adolescent, relatează Reuters, potrivit Hotnews.ro.


Poliția a fost alertată de un martor care l-a văzut pe adolescent alergând pe stradă îmbrăcat într-un costum de camuflaj și înarmat cu ceea ce părea a fi o pușcă.


Mass-media notează că mai multe mașini ale poliției locale și federale au fost mobilizate în cadrul intervenției.


„Desigur că a trebuit să mergem imediat la fața locului”, a declarat ofițer de poliție din Lindau pentru publicația Lindauer Zeitung.


În cele din urmă, asupra băiatului, al cărui nume nu a fost precizat, a fost găsită o armă, însă nu una adevărată, ci una din piese Lego. El a fost pus sub acuzare, potrivit agenției austriece de presă APA.


Foto: Hepta