Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani!

La data de 2 decembrie, în jurul orei 00:24, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani. Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat la 0,80 mg/l alcool pur […] Articolul Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani! apare prima dată în DambovitaNews.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani!

La data de 2 decembrie, în jurul orei 00:24, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit pentru control, pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani.

Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat la 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.

Articolul Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani! apare prima dată în DambovitaNews.