Polițiștii au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere!

Ieri, în intervalul orar 16:00-20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite. Astfel, polițiștii au legitimat 33 de persoane și au controlat 23 de autovehicule, iar pentru neregulile constate au aplicat 9 sancțiuni pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice […] Articolul Polițiștii au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere! apare prima dată în DambovitaNews.

Polițiștii au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere!

Ieri, în intervalul orar 16:00-20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere și pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Astfel, polițiștii au legitimat 33 de persoane și au controlat 23 de autovehicule, iar pentru neregulile constate au aplicat 9 sancțiuni pentru încălcarea regulilor privind circulația pe drumurile publice și una pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut un set de plăcuțe de înmatriculare și un certificat de înmatriculare.

Articolul Polițiștii au acționat pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere! apare prima dată în DambovitaNews.