Poliția Locală Ploiești pe Google: „Bani cheltuiți degeaba cu acești indivizi. Habar nu au de nimic. Agramați, aroganți, necivilizați”

În acest episod Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor scrise pe Google cu privire la Poliția Locală Ploiești. Pe Google, Poliția Locală Ploiești are zeci de reacții negative. Reacțiile utilizatorilor pun în evidență lipsa de profesionalism și pregătire a angajațiilor instituție, dar și faptul că solicitările și apelurile telefonice le sunt ignorate. Citește și: Ce note […] Articolul Poliția Locală Ploiești pe Google: „Bani cheltuiți degeaba cu acești indivizi. Habar nu au de nimic. Agramați, aroganți, necivilizați” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Poliția Locală Ploiești pe Google: „Bani cheltuiți degeaba cu acești indivizi. Habar nu au de nimic. Agramați, aroganți, necivilizați”

În acest episod Observatorul Prahovean publică mesajele cetățenilor scrise pe Google cu privire la Poliția Locală Ploiești.

Pe Google, Poliția Locală Ploiești are zeci de reacții negative. Reacțiile utilizatorilor pun în evidență lipsa de profesionalism și pregătire a angajațiilor instituție, dar și faptul că solicitările și apelurile telefonice le sunt ignorate.

Citește și: Ce note dau prahovenii instituțiilor publice pe Google: IPJ Prahova: „Un serviciu din anii 2000. Le trimiți un mail îți spun că nu l-au primit ,dar tu îl ai la trimise. Serverul ei îl numesc stație…”

La momentul scrierii acestui articol, Poliția Locală Ploiești a primit 26 de recenzii, iar nota medie oferită de utilizatori a fost de 2 din 5.

Părerea prahovenilor despre Poliția Locală Ploiești:

Florin M: Poate mai strângeți și voi maidanezii de pe străzi în perioada asta de stare de urgenta, că și așa de altceva nu sunteți capabili! Incapabililor! Vă dați seama cum se simt ei acum când le-au dat alți incapabili putere?

Adrian Bratu: Bani degeaba acești indivizi. Habar nu au de nimic. Agramați, aroganți, necivilizați. Denumirea trebuie schimbată în orice altceva numai Poliție NU.

Daniel Racoti: Dacă ar răspunde la telefon, ar fi un început…

Diana Borcea: Când este o problemă cu adevărat importantă și nu răspund la 5 apeluri consecutive, pe parcursul a 30 de minute… înseamnă că nu își fac datoria pe care și-au asumat-o!

Sorin Puiulet: Mă întreb de fiecare dată, dacă în Ploiești mai există sau a existat Poliție Locală. În zona Vest am verificat de mai multe ori și nu vezi un polițist măcar în parcuri, sau pe străduțele dintre blocuri.

Mai veniți și în zona vest, dar printre blocuri să vedeți cine aruncă gunoiul pe geam, cine consumă alcool în parcuri, cum stau oamenii și se ceartă cu cei care se aciuiază pe la scări sau în fața blocurilor și fac scandal până la ore tarzii,11,12,01 noaptea,

Consider că plătesc impozit și taxe pentru salariile dumneavoastră degeaba.

Ar trebui sa returnați banii oamenilor.

Vasile Liviu Alexandru: O instituție a statului degeaba, nu fac nimic decât să plimbe mașinile și să încurce traficul!!!, sunt o parte din mesajele publicate de utilizatori.

Mesajele expuse în acest articol nu reprezintă însăși realitatea, ci sunt publicate pe Google de către utilizatori care ar putea să exprime informațiile într-un mod eronat.

Articolul Poliția Locală Ploiești pe Google: „Bani cheltuiți degeaba cu acești indivizi. Habar nu au de nimic. Agramați, aroganți, necivilizați” apare prima dată în Observatorul Prahovean.