Poliția demarează controale în microbuzele de navetiști din Prahova după semnalul tras de observatorulph.ro

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”În ce condiții se face naveta cu microbuzele în Prahova. Călătorii stau înghesuiți, mulți fără măști FOTO”, conducerea IJP a reacționat. Astfel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, transmis redacției noastre, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări pentru aplicarea și respectarea legislației în vigoare. ”Zilnic, colegii noștri […] Articolul Poliția demarează controale în microbuzele de navetiști din Prahova după semnalul tras de observatorulph.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Poliția demarează controale în microbuzele de navetiști din Prahova după semnalul tras de observatorulph.ro

După ce observatorulph.ro a publicat articolul ”În ce condiții se face naveta cu microbuzele în Prahova. Călătorii stau înghesuiți, mulți fără măști FOTO”, conducerea IJP a reacționat.

Astfel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, transmis redacției noastre, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări pentru aplicarea și respectarea legislației în vigoare.

”Zilnic, colegii noștri acționează în teren pentru prevenirea, verificarea și sancționarea faptelor care duc la răspândirea virusului SARS-COV-2 și încălcarea normelor privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Doar în ultima săptămână, au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri a măștii de protecție, în mijloacele de transport.

Inclusiv în acest final de săptămână vom fi prezenți în zone aglomerate și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur” se mai arată în comunicatul IJP.

Articolul Poliția demarează controale în microbuzele de navetiști din Prahova după semnalul tras de observatorulph.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.