Ploile au făcut prăpăd: mai multe case din Brașov, Prejmer, Săcele și Zizin au fost inundate

În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării și străzi din județ. Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgentă au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai […] Articolul Ploile au făcut prăpăd: mai multe case din Brașov, Prejmer, Săcele și Zizin au fost inundate apare prima dată în Biz Brasov.

Ploile au făcut prăpăd: mai multe case din Brașov, Prejmer, Săcele și Zizin au fost inundate

În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării și străzi din județ. Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgentă au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai […]

Articolul Ploile au făcut prăpăd: mai multe case din Brașov, Prejmer, Săcele și Zizin au fost inundate apare prima dată în Biz Brasov.