Ploiești: Bărbatul care a lovit cu mașina o tânără și a fugit de la locul faptei a fost prins

Accidentul rutier s-a produs marți seară, la intersecția străzii Pielari cu strada Carpenului din Ploiești. O tânără în vârstă de 18 ani a fost lovită de un auto, însă conducătorul a fugit de la locul accidentului până la sosirea echipajului de Poliție. IPJ Prahova a anunțat că șoferul a fost identificat și va fi condus […] Articolul Ploiești: Bărbatul care a lovit cu mașina o tânără și a fugit de la locul faptei a fost prins apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ploiești: Bărbatul care a lovit cu mașina o tânără și a fugit de la locul faptei a fost prins

Accidentul rutier s-a produs marți seară, la intersecția străzii Pielari cu strada Carpenului din Ploiești. O tânără în vârstă de 18 ani a fost lovită de un auto, însă conducătorul a fugit de la locul accidentului până la sosirea echipajului de Poliție. IPJ Prahova a anunțat că șoferul a fost identificat și va fi condus la sediul Poliției.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, potrivit IPJ Prahova, conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani.

„Bărbatul urmează să fie condus la sediul unității de poliție în vederea audierilor, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, și luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat IPJ Prahova.

Reamintim faptul că accidentul rutier s-a produs, marți seară la intersecția străzii Pielari cu strada Carpenului din Ploiești.

O tânără a fost lovită de un autoturism, însă șoferul a părăsit locul faptei. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Tânără lovită de mașină în Ploiești. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Ploiești: Bărbatul care a lovit cu mașina o tânără și a fugit de la locul faptei a fost prins apare prima dată în Observatorul Prahovean.