Ploieștenii stau în continuare în frig. Reluarea furnizării căldurii întârzie din cauza unei noi probleme tehnice

Ploieștenii racordați la sistemul centralizat de termoficare își petrec seara de joi, în continuare, în frig, după ce furnizarea agentului termic nu a fost reluată în jurul orei 18.00, așa cum au anunțat inițial reprezentanții Termo Ploiești. Citește și: Ploieștiul a rămas fără apă caldă și căldură. ”Intervenție neprogramată” la cazanul CAF 2 de la […] Articolul Ploieștenii stau în continuare în frig. Reluarea furnizării căldurii întârzie din cauza unei noi probleme tehnice apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ploieștenii stau în continuare în frig. Reluarea furnizării căldurii întârzie din cauza unei noi probleme tehnice

Ploieștenii racordați la sistemul centralizat de termoficare își petrec seara de joi, în continuare, în frig, după ce furnizarea agentului termic nu a fost reluată în jurul orei 18.00, așa cum au anunțat inițial reprezentanții Termo Ploiești. Citește și: Ploieștiul a rămas fără apă caldă și căldură. ”Intervenție neprogramată” la cazanul CAF 2 de la […]

Articolul Ploieștenii stau în continuare în frig. Reluarea furnizării căldurii întârzie din cauza unei noi probleme tehnice apare prima dată în Observatorul Prahovean.