Ploieștenii au remarcat intensificarea controalelor TCE în mijloacele de transport în comun – FOTO

Din ce în ce mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că, în mijloacele de transport din Ploiești, s-au intensificat controalele TCE. În stațiile mari controlorii beneficiază și de sprijinul Poliției Locale, astfel încât efectivul de forțe desfășurate pare impresionant. „S-au urcat la rondul 1, au coborât la rondul 2 și, acolo, la 2, s-au urcat […] Articolul Ploieștenii au remarcat intensificarea controalelor TCE în mijloacele de transport în comun – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ploieștenii au remarcat intensificarea controalelor TCE în mijloacele de transport în comun – FOTO

Din ce în ce mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că, în mijloacele de transport din Ploiești, s-au intensificat controalele TCE. În stațiile mari controlorii beneficiază și de sprijinul Poliției Locale, astfel încât efectivul de forțe desfășurate pare impresionant. „S-au urcat la rondul 1, au coborât la rondul 2 și, acolo, la 2, s-au urcat […]

Articolul Ploieștenii au remarcat intensificarea controalelor TCE în mijloacele de transport în comun – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.