Ploieșteanul care a sesizat că SGU percepe ”taxă de identificat morminte în cimitir” își va recupera banii

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul SGU Ploiești percepe o taxă de „căutat morminte” în calculator. Explicația conducerii, cititorul care ne-a sesizat această situație își va recupera banii. ”Am fost sunat ieri de către o doamnă de la Cimitirul Bolovani, care m-a anunțat că în urma nu știu cărui referat mă pot duce să-mi […] Articolul Ploieșteanul care a sesizat că SGU percepe ”taxă de identificat morminte în cimitir” își va recupera banii apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ploieșteanul care a sesizat că SGU percepe ”taxă de identificat morminte în cimitir” își va recupera banii

După ce Observatorul Prahovean a publicat articolul SGU Ploiești percepe o taxă de „căutat morminte” în calculator. Explicația conducerii, cititorul care ne-a sesizat această situație își va recupera banii. ”Am fost sunat ieri de către o doamnă de la Cimitirul Bolovani, care m-a anunțat că în urma nu știu cărui referat mă pot duce să-mi […]

Articolul Ploieșteanul care a sesizat că SGU percepe ”taxă de identificat morminte în cimitir” își va recupera banii apare prima dată în Observatorul Prahovean.