Ploieșteanca Daniela Andrei a devenit campioană europeană la culturism. A câștigat Master Women’s Bikini în Spania-FOTO

Ploieștiul se poate mândri cu încă un sportiv de performanță. Este vorba de culturista Daniela Costin, care a câștigat medalia de aur în acest weekend, în Spania, la Campionatul European. Daniela Costin a câștigat categoria Master Women’s Bikini 40-44 Yearsa în fața altor 20 de participante foarte bine pregătite. Anunțul a fost făcut de Federația […] Articolul Ploieșteanca Daniela Andrei a devenit campioană europeană la culturism. A câștigat Master Women’s Bikini în Spania-FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Ploieșteanca Daniela Andrei a devenit campioană europeană la culturism. A câștigat Master Women’s Bikini în Spania-FOTO

Ploieștiul se poate mândri cu încă un sportiv de performanță. Este vorba de culturista Daniela Costin, care a câștigat medalia de aur în acest weekend, în Spania, la Campionatul European.

Daniela Costin a câștigat categoria Master Women’s Bikini 40-44 Yearsa în fața altor 20 de participante foarte bine pregătite.

Anunțul a fost făcut de Federația Română de Culturism și Fitness pe pagina oficială de facebook.

Articolul Ploieșteanca Daniela Andrei a devenit campioană europeană la culturism. A câștigat Master Women’s Bikini în Spania-FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.