Plata cu criptomonede direct la casa de marcat, disponibila si in magazinele din Romania

Magister Software împreună cu un procesator de plăţi GoCrypto lansează un serviciu de plată cu criptomonede direct la casa de marcat prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil al clienților, de tip cripto-portofel virtual, scrie startupcafe.ro. Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet și Bitcoin.com Wallet. Serviciul este disponibil în mai multe magazine şi se pot […] The post Plata cu criptomonede direct la casa de marcat, disponibila si in magazinele din Romania appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Plata cu criptomonede direct la casa de marcat, disponibila si in magazinele din Romania

Magister Software împreună cu un procesator de plăţi GoCrypto lansează un serviciu de plată cu criptomonede direct la casa de marcat prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil al clienților, de tip cripto-portofel virtual, scrie startupcafe.ro. Portofelele acceptate sunt: Elly Wallet și Bitcoin.com Wallet. Serviciul este disponibil în mai multe magazine şi se pot […]

The post Plata cu criptomonede direct la casa de marcat, disponibila si in magazinele din Romania appeared first on NOCASH ® de 19 ani.