Piațeta Constantin Brâncoveanu a fost inaugurată de Ziua Națională!

Autoritățile locale din Potlogi au sărbătorit Ziua Națională prin inaugurarea unui obiectiv demarat la începutul anului. Este vorba de Piațeta Constantin Brâncoveanu, o piațetă amenajată în proximitatea Palatului Brâncovenesc din localitate. Cu pavaj de granit, bănci, spații verzi, Piațeta înlocuiește o fostă clădire degradată. Sursa de finanțare a fost asigurată din bugetul local. S-a dorit […] Articolul Piațeta Constantin Brâncoveanu a fost inaugurată de Ziua Națională! apare prima dată în DambovitaNews.

Piațeta Constantin Brâncoveanu a fost inaugurată de Ziua Națională!

Autoritățile locale din Potlogi au sărbătorit Ziua Națională prin inaugurarea unui obiectiv demarat la începutul anului. Este vorba de Piațeta Constantin Brâncoveanu, o piațetă amenajată în proximitatea Palatului Brâncovenesc din localitate.

Cu pavaj de granit, bănci, spații verzi, Piațeta înlocuiește o fostă clădire degradată. Sursa de finanțare a fost asigurată din bugetul local. S-a dorit amenajarea acesteia pentru a îmbunătății aspectul zonei centrale a comunei, având în vedere faptul că Palatul Brâncovenesc este un important obiectiv turistic al județului.

“Alături de Nicolae Catrina, primar al comunei Potlogi, am inaugurat o frumoasă piațetă publică, punct de întâlnire pentru oamenii comunei, dar și loc de răgaz pentru turiștii veniți să viziteze Palatul Brâncovenesc și am depus coroane de flori la două dintre monumentele ridicate în onoarea celor care, de-a lungul timpului, și-au dat viața pentru ca momentul 1 Decembrie 1918 să devină realitate!”, a transmis Corneliu Ștefan.

Articolul Piațeta Constantin Brâncoveanu a fost inaugurată de Ziua Națională! apare prima dată în DambovitaNews.