Petrecere de adolescenți, stricată de polițiști în Mamaia. Petrecăreții s-au ales cu amenzi de 2.750 de lei

O petrecere de adolescenți, organizată la un hotel din stațiunea Mamaia, a fot stricată noaptea trecută de polițiștii constănțeni, care au împărțit petrecăreților amenzi în sumă totală de 2.750 de lei. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, [...] The post Petrecere de adolescenți, stricată de polițiști în Mamaia. Petrecăreții s-au ales cu amenzi de 2.750 de lei first appeared on Constanța NEWS.

Petrecere de adolescenți, stricată de polițiști în Mamaia. Petrecăreții s-au ales cu amenzi de 2.750 de lei

O petrecere de adolescenți, organizată la un hotel din stațiunea Mamaia, a fot stricată noaptea trecută de polițiștii constănțeni, care au împărțit petrecăreților amenzi în sumă totală de 2.750 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, agenți din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că într-un hotel din centrul stațiunii se desfășoară un eveniment privat, fiind tulburată ordinea și liniștea publică. Apelul a fost făcut dintr-unul din blocurile învecinate hotelului.

„Deplasați la fața locului, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis, a identificat 12 persoane, majoritatea minore”, au precizat sursele citate.

Petrecăreții au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar gazda pentru organizarea petrecerii, cu amenzi în valoare totală de 2.750 de lei. Sancțiunile au fost acordate deoarece, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

The post Petrecere de adolescenți, stricată de polițiști în Mamaia. Petrecăreții s-au ales cu amenzi de 2.750 de lei first appeared on Constanța NEWS.