Peste 800 de petarde și artificii au fost confiscate de jandarmii dâmbovițeni!

O persoană, care aborda trecătorii pentru a le comercializa obiecte pirotehnice, a fost depistată astăzi, 24 decembrie, de jandarmii dâmboviţeni în zona complexului comercial Pavcom din Municipiul Târgoviște. În urma verificărilor efectuate asupra femeii în vârstă de 43 de ani au fost găsite 660 de petarde și 182 de artificii. Persoanei în cauză i s-au […] Articolul Peste 800 de petarde și artificii au fost confiscate de jandarmii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.

Peste 800 de petarde și artificii au fost confiscate de jandarmii dâmbovițeni!

O persoană, care aborda trecătorii pentru a le comercializa obiecte pirotehnice, a fost depistată astăzi, 24 decembrie, de jandarmii dâmboviţeni în zona complexului comercial Pavcom din Municipiul Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate asupra femeii în vârstă de 43 de ani au fost găsite 660 de petarde și 182 de artificii.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, acestea fiind înaintate instituțiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Articolul Peste 800 de petarde și artificii au fost confiscate de jandarmii dâmbovițeni! apare prima dată în DambovitaNews.