Performanța echipei de robotică Ro2D2 a adus Ploieștiul în atenția internațională

Ro2D2 pune Ploieștiul, Capitala Tineretului din România, pe harta mondială a performanțelor în robotică, marcând o componentă Internațională din programul Ploiești #LetsPLAY 2024! Comunicatul Fundației Județene pentru Tineret Prahova: Suntem onorați să anunțăm performanța extraordinară a echipei de robotică RO2D2 de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, la Campionatul Mondial de la Houston, America! […] Articolul Performanța echipei de robotică Ro2D2 a adus Ploieștiul în atenția internațională apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Performanța echipei de robotică Ro2D2 a adus Ploieștiul în atenția internațională

Ro2D2 pune Ploieștiul, Capitala Tineretului din România, pe harta mondială a performanțelor în robotică, marcând o componentă Internațională din programul Ploiești #LetsPLAY 2024! Comunicatul Fundației Județene pentru Tineret Prahova: Suntem onorați să anunțăm performanța extraordinară a echipei de robotică RO2D2 de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, la Campionatul Mondial de la Houston, America! […]

Articolul Performanța echipei de robotică Ro2D2 a adus Ploieștiul în atenția internațională apare prima dată în Observatorul Prahovean.