Percheziții la Oravița. Sunt vizate persoane bănuite de eliberarea și de folosirea de teste Covid-19 falsificate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat percheziții domiciliare, în orașul Oravița, la imobilele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale, într-un dosar penal privind eliberarea și folosirea de teste Covid-19 falsificate. Polițiștii […] Articolul Percheziții la Oravița. Sunt vizate persoane bănuite de eliberarea și de folosirea de teste Covid-19 falsificate apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Percheziții la Oravița. Sunt vizate persoane bănuite de eliberarea și de folosirea de teste Covid-19 falsificate

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat percheziții domiciliare, în orașul Oravița, la imobilele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale, într-un dosar penal privind eliberarea și folosirea de teste Covid-19 falsificate.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale ai IPJ Caraș – Severin, sub  coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în orașul Oravița, la imobilele unor persoane fizice și la sediul unei societăți comerciale, care are ca obiect de activitate transportul internațional de persoane prin curse regulate.

„Din cercetări a reieșit că, persoanele bănuite ar fi pus la dispoziția călătorilor teste COVID- 19, care atestau faptul că aceștia nu ar fi infectați cu virusul Sars-CoV-2, teste care, în realitate, nu erau efectuate. În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri și alte probe și mijloace materiale de probă”, a anunțat IGPR.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și uz de fals.

„La acțiuni au participat polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic – I.P.J. Caraș – Severin și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a precizat IGPR.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Percheziții la Oravița. Sunt vizate persoane bănuite de eliberarea și de folosirea de teste Covid-19 falsificate apare prima dată în Observatorul Prahovean.