Percheziții în Prahova. Trei minori reținuți pentru tâlhărie și furt calificat în Ploiești

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat, miercuri, cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie și furt calificat. Trei minori, cu vârste între 14 și 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore. IPJ Prahova a anunțat că, în urma perchezițiilor, șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Ploiești pentru audieri […] Articolul Percheziții în Prahova. Trei minori reținuți pentru tâlhărie și furt calificat în Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Percheziții în Prahova. Trei minori reținuți pentru tâlhărie și furt calificat în Ploiești

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat, miercuri, cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de tâlhărie și furt calificat. Trei minori, cu vârste între 14 și 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

IPJ Prahova a anunțat că, în urma perchezițiilor, șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Ploiești pentru audieri iar ulterior, în baza probatoriului administrat, trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

„Din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada martie – septembrie 2020, când persoanele bănuite ar fi săvârșit 9 infracțiuni de tâlhărie și 3 infracțiuni de furt calificat în Ploiești”, a precizat IPJ Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 10.000 de lei.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Percheziții în Prahova. Trei minori reținuți pentru tâlhărie și furt calificat în Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.