Percheziții în Prahova la suspecți acuzați de tâlhărie, viol, furt și uz ilegal de arme

Polițiștii au descins astăzi la mai multe adrese din Prahova în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol. Comunicatul Poliției Române: Astăzi, Poliția Română efectuează 41 de percheziții domiciliare și […] Articolul Percheziții în Prahova la suspecți acuzați de tâlhărie, viol, furt și uz ilegal de arme apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Percheziții în Prahova la suspecți acuzați de tâlhărie, viol, furt și uz ilegal de arme

Polițiștii au descins astăzi la mai multe adrese din Prahova în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

Comunicatul Poliției Române:

Astăzi, Poliția Română efectuează 41 de percheziții domiciliare și 9 descinderi, pentru combaterea infracționalității, protejarea comunității de activitățile ilegale și punerea în executare a unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Perchezițiile au loc în județene Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Constanța, Prahova, Mehedinți și Hunedoara.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, fără drept, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică și viol.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Articolul Percheziții în Prahova la suspecți acuzați de tâlhărie, viol, furt și uz ilegal de arme apare prima dată în Observatorul Prahovean.