Percheziții în Ploiești la o bandă de hoți din autoturisme. Cum acționau

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 5 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de furt și furt calificat. Descinderile au avut loc pe raza Municipiului Ploiești. Din cercetări a reieșit faptul că, în decursul lunii martie a.c., persoanele bănuite ar fi comis mai multe […] Articolul Percheziții în Ploiești la o bandă de hoți din autoturisme. Cum acționau apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Percheziții în Ploiești la o bandă de hoți din autoturisme. Cum acționau

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 5 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de furt și furt calificat. Descinderile au avut loc pe raza Municipiului Ploiești.

Din cercetări a reieșit faptul că, în decursul lunii martie a.c., persoanele bănuite ar fi comis mai multe furturi din autoturisme parcate în diferite zone ale Municipiului Ploiești, cât și dintr-o societate comercială. Aceștia acționau prin deschiderea portierelor neasigurate și sustrăgeau din habitaclul autoturismelor obiecte de valoare lăsate la vedere (telefoane).

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 12.000 de lei.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, 2 bărbați fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Articolul Percheziții în Ploiești la o bandă de hoți din autoturisme. Cum acționau apare prima dată în Observatorul Prahovean.