Percheziții domiciliare într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei. Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului [...]

Percheziții domiciliare într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiștii de investigare a criminalității economice au pus în executare, în cursul zilei de vineri,  11 iunie, două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și localitatea Eforie Nord, la persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la înșelăciune și complicitate la uz de fals. Persoanele în cauză ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 338.574 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut pentru 24 de ore o femeie, de 51 de ani, iar în cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie, Judecătoria Constanța a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.