Pentru că locațiile sale din Brașov au performat în timp, KFC a mai deschis un restaurant în centrul comercial AFI

Sphera Franchise Group a deschis un nou restaurant KFC de tip food court în Braşov, în cadrul  AFI Palace. „Locaţiile deja existente în judeţul Braşov au performat bine de-a lungul timpului, astfel că inaugurarea noului restaurant reprezintă un demers firesc în întâmpinarea cererii consumatorilor”, spun reprezentanţii companiei. Pentru o mai […] Articolul Pentru că locațiile sale din Brașov au performat în timp, KFC a mai deschis un restaurant în centrul comercial AFI apare prima dată în Biz Brasov.

Pentru că locațiile sale din Brașov au performat în timp, KFC a mai deschis un restaurant în centrul comercial AFI

Sphera Franchise Group a deschis un nou restaurant KFC de tip food court în Braşov, în cadrul  AFI Palace. „Locaţiile deja existente în judeţul Braşov au performat bine de-a lungul timpului, astfel că inaugurarea noului restaurant reprezintă un demers firesc în întâmpinarea cererii consumatorilor”, spun reprezentanţii companiei. Pentru o mai […]

Articolul Pentru că locațiile sale din Brașov au performat în timp, KFC a mai deschis un restaurant în centrul comercial AFI apare prima dată în Biz Brasov.