PayU investește in blockchain și lansează o nouă opțiune de plată – Stablecoin pentru 450.000 de comercianți

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăți online pentru piețele emergente, PayU, a achiziționat CELO și va oferi monede CELO stablecoin ca opțiune de plată pentru comercianți, cu sprijinul First DAG. PayU, divizia fintech și plăți online a Prosus și-a anunțat colaborarea cu Celo, platformă de blockchain mobile-first, orientată către a pune […] The post PayU investește in blockchain și lansează o nouă opțiune de plată – Stablecoin pentru 450.000 de comercianți appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

PayU investește in blockchain și lansează o nouă opțiune de plată – Stablecoin pentru 450.000 de comercianți

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de plăți online pentru piețele emergente, PayU, a achiziționat CELO și va oferi monede CELO stablecoin ca opțiune de plată pentru comercianți, cu sprijinul First DAG. PayU, divizia fintech și plăți online a Prosus și-a anunțat colaborarea cu Celo, platformă de blockchain mobile-first, orientată către a pune […]

The post PayU investește in blockchain și lansează o nouă opțiune de plată – Stablecoin pentru 450.000 de comercianți appeared first on NOCASH ® de 20 ani.