Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa

Paypoint a lansat astazi propria aplicatia de plati cu mobilul cu care utilizatorii pot face plati online, reincarcari de cartele Prepay, pot achita facturile de utilitati (electricitate, gaze, apa, cablu) sau rata la credit. Clientul isi selecteaza furnizorii preferati in aplicatie, isi adauga facturile si poate plati totul odata. Utilizatorul isi va configura pentru fiecare […] The post Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa

Paypoint a lansat astazi propria aplicatia de plati cu mobilul cu care utilizatorii pot face plati online, reincarcari de cartele Prepay, pot achita facturile de utilitati (electricitate, gaze, apa, cablu) sau rata la credit. Clientul isi selecteaza furnizorii preferati in aplicatie, isi adauga facturile si poate plati totul odata. Utilizatorul isi va configura pentru fiecare […]

The post Paypoint si-a lansat propria aplicatie de plati cu mobilul – in parteneriat cu Visa appeared first on NOCASH ® de 19 ani.