Patru membri ai clanului Litrașu, cercetați pentru ”masacrul de la Chiajna”, au fost arestați după o descindere la o cabană izolată din Prahova

Sorin Raiciu, Bogdan Cristian Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu, membri ai clanului Litrașu, cercetați pentru tentativă de omor calificat după ce i-au bătut pe interlopul Liviu Iordan, dintr-un clan rival din Chiajna (Ilfov), și pe Călin Pană, pe o strada din orașul ilfovean, în luna iulie, au fost prinși vineri, 18 septembrie, de poliție […]

Patru membri ai clanului Litrașu, cercetați pentru ”masacrul de la Chiajna”, au fost arestați după o descindere la o cabană izolată din Prahova

Sorin Raiciu, Bogdan Cristian Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu, membri ai clanului Litrașu, cercetați pentru tentativă de omor calificat după ce i-au bătut pe interlopul Liviu Iordan, dintr-un clan rival din Chiajna (Ilfov), și pe Călin Pană, pe o strada din orașul ilfovean, în luna iulie, au fost prinși vineri, 18 septembrie, de poliție într-o cabană din Prahova, unde se ascundeau.


”Astăzi, în jurul orei 14.00, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS - IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 24 iulie 2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a județului Prahova”, au informat autoritățile.


În această locatie, au fost depistați patru bărbați, bănuiți în cauză, trei dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

Comunicatul Poliției:
Poliția a tras foc de avertisment, fiindcă un interlop a încercat să fugă

”În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei patru bărbați a încercat să fugă. Nu au rezultat victime”, a transmis Poliția.


La vederea politiei, Sorin Raiciu, fratele lui Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, cel care s-a predat pe 7 septembrie, a încercat să fugă, a informat ziare.com, moment în care politiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare.


Raiciu, Luca și Dan, care erau dați în urmărire generală, au fost duși în Arestul Central al Poliției Capitalei, iar Vasiliu a ajuns la sediul DIC-IGPR, pentru dispunerea măsurilor legale.


Pe 24 iulie 2020, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Ilfov, Liviu Iordan, a ajuns la spital în stare gravă, în urma unei răfuieli pe o stradă din Chiajna, în care cei din clanul Litrașu au tras focuri de armă și și-au atacat rivalul cu săbii.


Totul ar fi pornit de la un conflict între clanul Iordan și cel al lui Costeluș Litrașu pentru supremația în zonă. Iordan l-ar fi lovit pe Litrașu cu câteva zile înainte de incident, din cauza unor ”afaceri imobiliare”, iar acesta s-ar fi răzbunat, chemându-și în ajutor o armată de interlopi.


În răfuială a fost implicat și Călin Pană, fratele culturistei Alina Pană.