Parteneriat între Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM si două licee din Târgoviște pentru învățământul dual de care vor beneficia 56 de elevi

„Am avut bucuria de a semna 2 contracte privind formarea profesională prin învățământul dual a unui număr de 56 de elevi, ca rezultat al parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM  si Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”. Reamintim că, după achiziționarea Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște la începutul anului trecut, Grupul Beltrame a reluat în iunie […] Articolul Parteneriat între Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM si două licee din Târgoviște pentru învățământul dual de care vor beneficia 56 de elevi apare prima dată în DambovitaNews.

Parteneriat între Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM  si două licee din Târgoviște pentru învățământul dual de care vor beneficia 56 de elevi

„Am avut bucuria de a semna 2 contracte privind formarea profesională prin învățământul dual a unui număr de 56 de elevi, ca rezultat al parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM  si Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”.

Reamintim că, după achiziționarea Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște la începutul anului trecut, Grupul Beltrame a reluat în iunie 2022 producția de oțel beton la Târgoviște, dar și în România în același timp, la noi în țară neexistând o altă unitate de producție de acest tip.

Planul de investiții al producătorului presupune un aport financiar de aproximativ 500.000.000 euro, conturându-se astfel poate cea mai mare investiție din judeţul Dâmboviţa de după Revoluţia din decembrie 1989 și realizarea uneia dintre cele mai moderne capacități de producție a oțelului din Europa.

În acest context, în cel mult doi ani, fabrica din Târgoviște va asigura jumătate din necesarul intern de oțel-beton pentru construcții, reducând într-o măsură considerabilă dependenţa României de importuri” , a transmis pe Facebook primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Articolul Parteneriat între Primăria Municipiului Târgoviște, DONALAM si două licee din Târgoviște pentru învățământul dual de care vor beneficia 56 de elevi apare prima dată în DambovitaNews.