Parteneriat intre o banca si o companie de factoring online pentru finantarea digitala a facturilor

Intr-un context atipic, în care pandemia a accelerat impactul negativ al facturilor restante, TBI Bank și Instant Factoring anunta ca au dezvoltat o nouă soluție de tip „one stop shop” pentru finantarea digitala a facturilor. „Noul serviciu permite oricărui client TBI Bank să își transforme facturile neîncasate în numerar într-un mod rapid și transparent,” potrivit […] The post Parteneriat intre o banca si o companie de factoring online pentru finantarea digitala a facturilor appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Parteneriat intre o banca si o companie de factoring online pentru finantarea digitala a facturilor

Intr-un context atipic, în care pandemia a accelerat impactul negativ al facturilor restante, TBI Bank și Instant Factoring anunta ca au dezvoltat o nouă soluție de tip „one stop shop” pentru finantarea digitala a facturilor. „Noul serviciu permite oricărui client TBI Bank să își transforme facturile neîncasate în numerar într-un mod rapid și transparent,” potrivit […]

The post Parteneriat intre o banca si o companie de factoring online pentru finantarea digitala a facturilor appeared first on NOCASH ® de 19 ani.