Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Nu a fost însărcinată, a apelat la ajutorul unei mame-surogat

Paris Hilton a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a devenit mamă pentru prima dată. Celebra vedetă internațională în vârstă de 41 de ani a publicat și prima imagine cu bebelușul. Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții unui băiețel. „Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte”, a scris […]

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Nu a fost însărcinată, a apelat la ajutorul unei mame-surogat

Paris Hilton a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a devenit mamă pentru prima dată. Celebra vedetă internațională în vârstă de 41 de ani a publicat și prima imagine cu bebelușul.

Paris Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinții unui băiețel. „Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, unde a publicat și o poză.

În fotografie apare doar mâna bebelușului, vedeta nu i-a arătat momentan și chipul băiețelului ei. Totodată, încă nu se știe ce nume eu ales fericiții părinți pentru băiețelul lor. paris-hilton-a-devenit-mamaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Paris Hilton nu a fost însărcinată

Vedeta internațională, care e și fotomodel, cântăreață și actriță, nu a fost însărcinată, ea a apelat la ajutorul unei mame-surogat. Înainte de a anunța că a devenit mamă, cea mai recentă apariție surprinsă de paparazzi a lui Paris Hilton a fost pe 7 ianuarie, când a ieșit alături de mai mulți prieteni la cină.

Atunci, ea a purtat o rochie verde, mulată pe corp. Și de Revelion, Paris Hilton a apărut alături de Miley Cirus la spectacolul ei special de Anul Nou.

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Nu a fost însărcinată, a apelat la ajutorul unei mame-surogat

„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a mai spus Paris Hilton după ce a devenit mamă.

Soțul ei, Reum, mai are o fiică de 10 ani cu vedeta TV Laura Bellizzi.

S-a căsătorit la 40 de ani

Paris Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum. Nunta a avut loc joi, 11 noiembrie 2021, iar petrecerea a durat trei zile și trei nopți. Paris Hilton a pus la punct toate detaliile pentru o nuntă de poveste, așa cum a visat dintotdeauna. După o tinerețe zbuciumată, acum vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Carter Reum, un multimilionar celebru.

Evenimentul a avut loc la moșia bunicului ei, în Bel-Air. La nuntă au participat familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați, potrivit pagesix.com.

Paris Hilton și Carter Reum formează un cuplu din anul 2019, iar vedeta îi face des declarații de dragoste partenerului să de viață. „În sfârșit mi-am găsit jumătatea. Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea ea la vremea respectivă.

Blondina a fost cerută în căsătorie în luna februarie 2021. Carter Reum i-a oferit lui Paris Hilton cu un inel cu 16 diamante.