Panică în orașul Găești din cauza unei presupuse scurgeri de gaze!

Este din nou panică în orașul dâmbovițean Găești, din cauza unei presupuse scurgeri de gaze. În data de 15 ianuarie 2021, la Găești, o puternică explozie, produsă din cauza gazelor, a distrus un bloc din localitate, un bărbat a decedat, în urma deflagrației, iar zeci de persoane au rămas pe drumuri. Ieri, 25 februarie, găeștenii, […] Articolul Panică în orașul Găești din cauza unei presupuse scurgeri de gaze! apare prima dată în DambovitaNews.

Panică în orașul Găești din cauza unei presupuse scurgeri de gaze!

Este din nou panică în orașul dâmbovițean Găești, din cauza unei presupuse scurgeri de gaze. În data de 15 ianuarie 2021, la Găești, o puternică explozie, produsă din cauza gazelor, a distrus un bloc din localitate, un bărbat a decedat, în urma deflagrației, iar zeci de persoane au rămas pe drumuri.

Ieri, 25 februarie, găeștenii, dintr-un alt bloc din oraș, au intrat în panică, după ce în imobilul în care locuiesc se simțea un puternic miros de gaze.

La fața locului se intervine în aceste momente, iar locatarii imobilului au fost evacuați, de pompieri, ce încearcă să afle care este sursa mirosului puternic de gaze. Este posibil să fie vorba de o butelie de gaz, aflată în unul dintre apartamente.

Articolul Panică în orașul Găești din cauza unei presupuse scurgeri de gaze! apare prima dată în DambovitaNews.