Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu

Astăzi, 20.09.2022, dl.Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu, la două obiective de investiții aflate în implementare, având finanțare din fonduri europene: ”Construire Creșă în orașul Titu”, obiectiv ce face parte din proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Titu prin investiții în infrastructura rutieră, educațională […] Articolul Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu apare prima dată în DambovitaNews.

Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu

Astăzi, 20.09.2022, dl.Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu, la două obiective de investiții aflate în implementare, având finanțare din fonduri europene: ”Construire Creșă în orașul Titu”, obiectiv ce face parte din proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Titu prin investiții în infrastructura rutieră, educațională și socio-culturala ”, cod SMIS 124342 și ”Reabilitare, străzi și sistem de evacuare ape pluviale, zonele Fusea, Hagioaica și str. Mihai Viteazul”, parte a proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura orașului Titu”, cod SMIS 123868.

Domnul Secretar de Stat a fost însoțit de către domnul senator Virgil Guran și domnul Aurelian Cotinescu.

Din partea autorităților locale au fost prezenți: doamna viceprimar prof. Gabriela Chițu și domnul administrator public Marius Sandu.

A fost prezentat stadiul lucrărilor contractate și s-au purtat discuții despre importanța acestora pentru comunitatea locală dar și despre viitoarele proiecte europene care vor fi finanțate.

Articolul Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a efectuat o vizită în orașul Titu apare prima dată în DambovitaNews.