Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade

Administrația Publică Locală Cernavoda a întreprins numeroase demersuri în vederea obținerii de fonduri nerambursabile de la Compania Națională de Investiții (CNI) SA, prin Programul Național de construcții de interes public sau social, subprogramul „Săli de [...] The post Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade first appeared on Constanța NEWS.

Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade

Administrația Publică Locală Cernavoda a întreprins numeroase demersuri în vederea obținerii de fonduri nerambursabile de la Compania Națională de Investiții (CNI) SA, prin Programul Național de construcții de interes public sau social, subprogramul „Săli de sport”, pentru construirea unei săli de sport școlare adiacente Școlii Gimnaziale Mircea Eliade din orașul Cernavodă.

Astfel, în data de 13 octombrie, CNI SA a scos la licitație prin sistemul electronic de achiziții publice proiectarea și execuția obiectivului de investiții „Proiect pilot Construire sală de sport școlară str. Cazărmii, nr. 6, orașul Cernavoda, jud. Constanța”.

Realizarea acestui obiectiv soluționează problema unui număr mare de elevi care în prezent nu dispun de spațiul adecvat necesar pentru desfășurarea orelor de educație fizică.

The post Orașul Cernavoda va avea o sală de sport școlară, adiacentă Școlii Gimnaziale Mircea Eliade first appeared on Constanța NEWS.