Oppo Watch cu Wear OS va fi lansat pe 31 iulie

OPPO urmează să lanseze un smartwatch pe 31 iulie, care are la bază sistemul de operare Wear OS.…

Oppo Watch cu Wear OS va fi lansat pe 31 iulie

OPPO urmează să lanseze un smartwatch pe 31 iulie, care are la bază sistemul de operare Wear OS. Acesta este versiunea globală a variante ce a fost lansată în China acum câteva luni (martie), variantă care rulează propriul sistem de operare ColorOS.

Pe baza unui material promoțional al companiei, se pare că ceasul inteligent va semăna foarte mult cu Apple Watch ca și design, lucru valabil și pentru versiunea chineză. Principala diferență constă în sistemul său de operare, care nu este același pentru consumatorii din vest.

În ceea ce privesc specificațiile, o listare la Comisia Federală de Comunicare a Statelor Unite dezvăluie câteva detalii despre gadget, care rămân aceleași ca și ale modelului inițial. Oppo Watch dispune de procesorul Snapdragon Wear 2500, același procesor folosit pentru versiunea sa chineză. Pe lângă asta, oferă 1 GB RAM și o baterie de 430mAh. De asemenea, este posibil ca dispozitivul să aibă un display AMOLED de 1,9 inch cu rezoluție 402 x 476.

Nu există încă niciun zvon în privința versiunii globale. Cu toate acestea, nu credem că va mai dura mult până ca OPPO să anunțe mai multe informații despre smartwatch.