Oportunități de investiții în infrastructură, cu fonduri europene, la Primăria Blejoi

O delegație a primăriei Blejoi, condusă de edilul Adrian Dumitru, a participat luni, 20 mai, la o întâlnire de lucru, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, cu directorul general al instituției, Liviu Mușat, în vederea identificării oportunităților de finanțare europeană nerambursabilă, prin Programul Regional 2021-2027. În urma ședinței au fost discutate câteva […] Articolul Oportunități de investiții în infrastructură, cu fonduri europene, la Primăria Blejoi apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Oportunități de investiții în infrastructură, cu fonduri europene, la Primăria Blejoi

O delegație a primăriei Blejoi, condusă de edilul Adrian Dumitru, a participat luni, 20 mai, la o întâlnire de lucru, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, cu directorul general al instituției, Liviu Mușat, în vederea identificării oportunităților de finanțare europeană nerambursabilă, prin Programul Regional 2021-2027. În urma ședinței au fost discutate câteva […]

Articolul Oportunități de investiții în infrastructură, cu fonduri europene, la Primăria Blejoi apare prima dată în Observatorul Prahovean.