Operațiunea amplă de salvare în Bucegi, cu 20 de salvamontiști. Doi bărbați au căzut 200 de metri, din zona Acele Morarului

Aproximativ 20 de salvamontiști din Prahova au fost mobilizați să intervină miercuri seară în masivul Bucegi pentru recuperarea a doi turiști care au căzut în gol aproape 200 de metri. Din fericire, victimele sunt încă viață. Potrivit primelor informații comunicate de Salvamont Bușteni și publicate pe pagina oficială de facebook, evenimentul s-a produs în zona […] Articolul Operațiunea amplă de salvare în Bucegi, cu 20 de salvamontiști. Doi bărbați au căzut 200 de metri, din zona Acele Morarului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Operațiunea amplă de salvare în Bucegi, cu 20 de salvamontiști. Doi bărbați au căzut 200 de metri, din zona Acele Morarului

Aproximativ 20 de salvamontiști din Prahova au fost mobilizați să intervină miercuri seară în masivul Bucegi pentru recuperarea a doi turiști care au căzut în gol aproape 200 de metri. Din fericire, victimele sunt încă viață.

Potrivit primelor informații comunicate de Salvamont Bușteni și publicate pe pagina oficială de facebook, evenimentul s-a produs în zona Acele Morarului.

În urma evenimentului, unul dintre bărbați ar avea coastele fisurate, iar celălalt un umăr dislocat și o fractură la picior.

Aproximativ 20 de salvamontiști din Bușteni și Prahova se deplasează la această oră (21,10) spre locul accidentului, prin Valea Cerbului, iar o altă echipă prin Vârful Omu.

Articolul Operațiunea amplă de salvare în Bucegi, cu 20 de salvamontiști. Doi bărbați au căzut 200 de metri, din zona Acele Morarului apare prima dată în Observatorul Prahovean.