Operație de micșorare a stomacului, translator, cazare trei nopți în regim VIP și transfer de la și la aeroport – 2.400 euro. Ofertă imbatabilă a www.tratamente-turcia.ro

Prin obligarea de a petrece mai mult timp la domiciliu și restricționarea accesului la sălile de sport sau la mișcarea în aer liber, pandemia a dus la o creștere explozivă a numărului persoanelor care suferă de obezitate. Turcia este astăzi în topul mondial al țărilor în care se fac cele mai reușite intervenții medicale pentru […] Articolul Operație de micșorare a stomacului, translator, cazare trei nopți în regim VIP și transfer de la și la aeroport – 2.400 euro. Ofertă imbatabilă a www.tratamente-turcia.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Operație de micșorare a stomacului, translator, cazare trei nopți în regim VIP și transfer de la și la aeroport – 2.400 euro. Ofertă imbatabilă a www.tratamente-turcia.ro

Prin obligarea de a petrece mai mult timp la domiciliu și restricționarea accesului la sălile de sport sau la mișcarea în aer liber, pandemia a dus la o creștere explozivă a numărului persoanelor care suferă de obezitate. Turcia este astăzi în topul mondial al țărilor în care se fac cele mai reușite intervenții medicale pentru reducerea greutății iar www.tratamente-turcia.ro te poate ajuta să beneficiezi de ele la prețuri accesibile aproape oricărui pacient.

Riscurile obezității nu sunt unele de trecut cu vederea. Obezitatea nu este un defect fizic, ci un factor declanșator al multor boli. Drintre acestea, cel mai des întâlnite sunt rezistența la insulină, diabetul de tip II, hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat, AVC, infarct, guta, pietre biliare sau chiar cancerul.

Una dintre cele mai apreciate proceduri de tratare a obezității este gastrectomia sau operația de micșorare de stomac. De ce este cea mai populară metodă folosită în lupta cu kilogramele? Pentru ca este o procedură simplă, fără complicații, de scurtă durată dar cu efecte pe termen foarte lung și care chiar ajută la scăderea în greutate.

www.tratamente-turcia.ro alături de Medical Park vă propune o ofertă adresată exclusiv pacienților din România. Cu dotări de ultimă generație și medici cu renume mondial, lanțul de clinici și spitale private Medical Park este una dintre cele mai respectate rețele medicale din Turcia. În special datorită prețurilor accesibile, dar și condițiilor premium de abordare pre și post operatorie, rețeaua este tot mai căutată de către pacienții români.

Citește mai multe și află care este oferta pe tratamente-turcia.ro

Articolul Operație de micșorare a stomacului, translator, cazare trei nopți în regim VIP și transfer de la și la aeroport – 2.400 euro. Ofertă imbatabilă a www.tratamente-turcia.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.