Omar Arnaout se căsătorește. Primul câștigător „Next Star” are 20 de ani. „Eu sunt musulman”

Are 20 de ani și planuri mari atât în viața profesională, cât și în viața personală. Omar Arnaout a anunțat într-o emisiune de televiziune că și-a cerut iubita în căsătorie. La doar 20 de ani, tânărul face nuntă. Avea doar 12 ani când a urcat pe scena de la „Next Star” și a impresionat cu […]

Omar Arnaout se căsătorește. Primul câștigător „Next Star” are 20 de ani. „Eu sunt musulman”

Are 20 de ani și planuri mari atât în viața profesională, cât și în viața personală. Omar Arnaout a anunțat într-o emisiune de televiziune că și-a cerut iubita în căsătorie. La doar 20 de ani, tânărul face nuntă.

Avea doar 12 ani când a urcat pe scena de la „Next Star” și a impresionat cu vocea lui. Talentul l-a dus pe cele mai înalte culmi, astfel încât a câștigat primul sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru, premiul fiindu-i înmânat chiar de către Gheorghe Hagi.

Anii au trecut, iar Omar Arnaout a continuat să facă ce-i place mai mult: muzică. A lansat mai multe melodii, unele și sub îndrumarea lui Alex Velea. Invitat acum la Antena Stars, tânărul a făcut dezvăluiri despre viața lui personală. Este într-o relație cu Miruna, fata care o să îi devină în curând soție.

„Eu sunt mulsuman și cumva e prima oară în viața mea când iubesc cu adevărat și când sunt atașat de un om în halul acesta. Cumva viața mea s-a plimbat numai în jurul muzicii până acum, nu am pus accent și dragoste pentru nimic altceva în viața asta.

Omar Arnaout se căsătorește. Primul câștigător „Next Star” are 20 de ani. „Eu sunt musulman”
Omar Arnaout și Miruna. Foto: Captură Antena Stars

Am mai avut relații în trecut, amândoi am mai avut relații în trecut. Evident că a trebuit să învățăm lucruri, să descoperim lucruri noi, dar cumva moldoveanca aceasta mi-a pus capac și aici s-a ajuns.”, a spus Omar la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cererea în căsătorie a avut loc deja, și părinții lui, dar și părinții ei au fost prezenți.

„La noi cumva căsătoria e un lucru foarte simplu de făcut, tradițiile sunt foarte diferite. Un lucru foarte simplist, de aceea n-am pus nici foarte mult accent. Martori au fost părinții”, a mai adăugat Omar.

omar arnaout se casatoreste 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4