Octavian Șovre, prima reacție după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland. Ce a făcut Leo Messi într-un caz similar

Asistentul Octavian Șovre a reacționat, după ce, marți seară, i-a cerut un autograf jucătorului Erling Haaaland, provocând un scandal la finalul meciului din Liga Campionilor Manchester City – Borussia Dortmund 2-1. Octavian Șovre a precizat, pentru Playsport, că arbitrajul l-a tăbăcit de-a lungul anilor și că nu mai este afectat de critici. „Arbitrajul m-a tăbăcit. […]

Octavian Șovre, prima reacție după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland. Ce a făcut Leo Messi într-un caz similar

Asistentul Octavian Șovre a reacționat, după ce, marți seară, i-a cerut un autograf jucătorului Erling Haaaland, provocând un scandal la finalul meciului din Liga Campionilor Manchester City - Borussia Dortmund 2-1.


Octavian Șovre a precizat, pentru Playsport, că arbitrajul l-a tăbăcit de-a lungul anilor și că nu mai este afectat de critici.


„Arbitrajul m-a tăbăcit. Eu sunt un ardelean domol, care nu se supără prea ușor. Am avut momente, în trecut, când mă afectau, dar cu timpul am învățat să rezist. Și ca să fiu sincer, criticile nu prea le-am citit pentru că nu am avut timp. Abia ce-am ajuns acasă și nu prea puteam să văd ce s-a scris sau s-a discutat. E adevărat, am vorbit cu familia și mi s-a transmis că s-a discutat mult pe marginea subiectului” , a mărturisit Octavian Șovre pentru Playsport.


Asistentul român a declarat că a făcut acest gest pentru o cauză nobilă și anume aceea de a ajuta un centru pentru persoane cu autism din Bihor.


„Cu ceva vreme în urmă, eu împreună cu alți colegi de-ai mei, arbitri, am decis să sprijinim un centru în care se aflau persoane cu probleme de sănătate. Am încercat să sprijinim cu tot cum am putut acest centru. Asociația pe care noi o sprijinim, este vorba despre „SOS Autism” organiza câte un bal caritabil la fiecare sfârșit de an. Asta până să apară pandemia”, a menționat Octavian Șovre.


„În cadrul acestor evenimente se organizau licitații unde erau vândute diferite obiecte de valoare. Printre aceste obiecte se aflau și cartonașele cu semnăturile fotbaliștilor sau sportivilor celebri. Banii strânși pe aceste bunuri ajungeau în posesia asociației unde se află aceste persoane cu anumite probleme de sănătate”, a declarat Ocatvian Șovre.


Asistentul a relatat cum a reacționat starul Barcelonei Leo Messi, când i-a soliciat autograf.


„O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături”, a povestit Octavian Șovre.


FOTO: Hepta