Obiective noi inaugurate astăzi în comuna Corbii Mari

„Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ! ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????, ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ????̂???? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????! Astăzi, la invitația primarului Ionuț Bănică, am participat la inaugurarea a două obiective deosebit de importante pentru comună: ????̦???????????????????? ???????? ???????????????????????????? 0-???????????????? ????̦???? ????????????̆????????????????̦???? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????, ???????????????????????? […] Articolul Obiective noi inaugurate astăzi în comuna Corbii Mari apare prima dată în DambovitaNews.

Obiective noi inaugurate astăzi în comuna Corbii Mari
„Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ! ???????? ???????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????, ???????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????? ????̂???? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????!
Astăzi, la invitația primarului Ionuț Bănică, am participat la inaugurarea a două obiective deosebit de importante pentru comună: ????̦???????????????????? ???????? ???????????????????????????? 0-???????????????? ????̦???? ????????????̆????????????????̦???? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????, ???????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????????? ????̂???? ???????????????????? ????????????????????????????????.
296 de copii, 215 la școala și 81 la grădiniță, au acum cele mai bune condiții de studiu! Sălile de clasă au echipamente moderne, mobilier de calitate, de asemenea grădinița având toate dotările necesare pentru ca cei mai mici membri ai comunității să poată face primii pași în sistemul educațional.
Ambele investiții au valoarea de aproximativ 11.000.000 de lei.
Pentru școală, suma necesară implementării proiectului s-a ridicat la 9.200.000 de lei, fonduri europene și locale, iar pentru construirea grădiniței, din fonduri guvernamentale și locale, a fost nevoie de 2.100.000 de lei.
Îl felicit pe Ionuț Bănică pentru că este atent la nevoile comunității! Totodată, echipa primăriei Corbii Mari merită, la rândul ei, toată aprecierea noastră pentru implementarea cu succes a acestor proiecte!”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.
Ionuț Bănică:
Cei mai importanți astăzi sunteți dumneavoastră și aș vrea să vă mulțumesc încă o dată că ați dat dovadă de înțelegere, atât copiii, cât și cadrele didactice, dar și părinții elevilor, care au trecut printr-o perioadă mai greu, când au fost nevoiți să facă naveta la Școala Corbii Mari. Totuși, după cum se prezintă cele două investiții, cred că putem spune că aceste eforturi au meritat. Este vorba despre un proiect în valoare de 9,2 milioane de lei, cu care au fost construite de la zero clădirea unității de învățământ și sala de sport. Investiția a fost derulată prin bani europeni, prin Programul Operațional Regional.
În ceea ce privește noua grădiniță, este o investiție prin Ministerul Educației, care valorează peste 2 milioane de lei, o grădiniță nouă. Mai avem alte două unități școlare, pe care, cu timpul, le vom transforma în creșe.
Ileana Nicolăescu:
V-am simțit că vă pregătiți de Sărbătoarea Națională. În momentul în care pășeam pe poarta școlii, copiii fredonau un cântec național, iată în apropierea unei mari sărbători creștine, respectiv sărbătoarea Sfântului Andrei și Sărbătoarea Națională a României. Astăzi, la Corbii Mari, în această locație inaugurăm un obiectiv important pentru actul educațional. Autoritățile locale în colaborare cu cele județene v-au sprijinit, iar de astăzi înainte veți învăța într-o școală modernă.
Corneliu Ștefan:
Este un eveniment deosebit pentru comuna Corbii Mari și pentru județul Dâmbovița. Acum, înainte de Ziua Națională a României, cred că domnul primar nu putea să facă un cadou mai frumos copiilor și comunei Corbii Mari decât inaugurarea a două obiective importante pentru educația copiilor noștri. Inaugurăm acum la Corbii Mari, și o spun cu toată responsabilitatea, chiar dacă am lângă mine trei colegi primari, cea mai frumoasă școală din mediul rural. Cred că este o onoare pentru dumneavoastră să aveți copiii aici, la această școală, cred că este o onoare pentru cadrele didactice să-și desfășoare activitatea într-o asemenea unitate de învățământ, cu toate dotările necesare.

Articolul Obiective noi inaugurate astăzi în comuna Corbii Mari apare prima dată în DambovitaNews.