O treime dintre romani inca NU utilizeaza produse si servicii bancare. Gradul de incluziune financiara este totusi in crestere, de la 58% in 2017.

Doi din trei români (67%) utilizează produse și servicii bancare de orice fel, precum conturi curente, carduri, credite, depozite și efectuează plăți, potrivit Studiului Digitalizarea sistemului bancar în percepția românilor realizat în luna decembrie 2020 de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) și comandat de Asociația Română a Băncilor. La nivelul anului 2017, gradul […] The post O treime dintre romani inca NU utilizeaza produse si servicii bancare. Gradul de incluziune financiara este totusi in crestere, de la 58% in 2017. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

O treime dintre romani inca NU utilizeaza produse si servicii bancare. Gradul de incluziune financiara este totusi in crestere, de la 58% in 2017.

Doi din trei români (67%) utilizează produse și servicii bancare de orice fel, precum conturi curente, carduri, credite, depozite și efectuează plăți, potrivit Studiului Digitalizarea sistemului bancar în percepția românilor realizat în luna decembrie 2020 de Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES) și comandat de Asociația Română a Băncilor. La nivelul anului 2017, gradul […]

The post O treime dintre romani inca NU utilizeaza produse si servicii bancare. Gradul de incluziune financiara este totusi in crestere, de la 58% in 2017. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.