O treime din reteaua de unitati Raiffeisen Bank va elimina operatiunile cu numerar la ghiseu – din aceasta luna

Raiffeisen Bank anunta ca incepand cu luna noiembrie, aproximativ o treime (129) dintre agentiile sale vor intra in era “Viata fara CA$H”. „Asta inseamna ca operatiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la terminalele multifunctionale MFM/ATM, in zona 24H, existenta in fiecare unitate,” potrivit comunicatului bancii. In plus, banca are in alte cateva zeci de […] The post O treime din reteaua de unitati Raiffeisen Bank va elimina operatiunile cu numerar la ghiseu – din aceasta luna appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

O treime din reteaua de unitati Raiffeisen Bank va elimina operatiunile cu numerar la ghiseu – din aceasta luna

Raiffeisen Bank anunta ca incepand cu luna noiembrie, aproximativ o treime (129) dintre agentiile sale vor intra in era “Viata fara CA$H”. „Asta inseamna ca operatiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la terminalele multifunctionale MFM/ATM, in zona 24H, existenta in fiecare unitate,” potrivit comunicatului bancii. In plus, banca are in alte cateva zeci de […]

The post O treime din reteaua de unitati Raiffeisen Bank va elimina operatiunile cu numerar la ghiseu – din aceasta luna appeared first on NOCASH ® de 19 ani.