O treime din cazurile de COVID-19 de săptămâna trecută s-au înregistrat în Brașov, București, Cluj, Constanța și Iași

Peste 29% din totalul deceselor cauzate de noul coronavirus au fost înregistrate în săptămâna 16 – 22 noiembrie în Bucureşti, Constanţa, Prahova, Sibiu şi Bihor, precizează marţi Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), potrivit Agerpres. Potrivit raportului săptămânal de supraveghere, bazat pe datele raportate până la 22 noiembrie, 29,2% din totalul […] Articolul O treime din cazurile de COVID-19 de săptămâna trecută s-au înregistrat în Brașov, București, Cluj, Constanța și Iași apare prima dată în Biz Brasov.

O treime din cazurile de COVID-19 de săptămâna trecută s-au înregistrat în Brașov, București, Cluj, Constanța și Iași

Peste 29% din totalul deceselor cauzate de noul coronavirus au fost înregistrate în săptămâna 16 – 22 noiembrie în Bucureşti, Constanţa, Prahova, Sibiu şi Bihor, precizează marţi Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), potrivit Agerpres. Potrivit raportului săptămânal de supraveghere, bazat pe datele raportate până la 22 noiembrie, 29,2% din totalul […]

Articolul O treime din cazurile de COVID-19 de săptămâna trecută s-au înregistrat în Brașov, București, Cluj, Constanța și Iași apare prima dată în Biz Brasov.