O tânără de 21 de ani din Dâmbovița a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în baie!

Tragedie în localitatea Crevedia! O tânără de 21 de ani a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Chiar dacă medicii au ajuns la fața locului, aceștia nu au mai putut să o salveze. Femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar personalul medical a fost nevoit să constate decesul. Tânăra va […] Articolul O tânără de 21 de ani din Dâmbovița a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în baie! apare prima dată în DambovitaNews.

O tânără de 21 de ani din Dâmbovița a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în baie!

Tragedie în localitatea Crevedia! O tânără de 21 de ani a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Chiar dacă medicii au ajuns la fața locului, aceștia nu au mai putut să o salveze. Femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar personalul medical a fost nevoit să constate decesul. Tânăra va fi preluată de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei.

Autoritățile au fost anunțate despre situația ivită de către prietenul tinerei, în vârstă de 22 de ani. Acesta a precizat polițiștilor că femeia se află inconștientă în baie. După ce ambelor persoane le-au fost acordat primul ajutor, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Articolul O tânără de 21 de ani din Dâmbovița a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon în baie! apare prima dată în DambovitaNews.