O noua editie a webinariilor din seria Banking 4.0 – „Butonul european de open banking”

Reprezentantii a doua fintech-uri europene, lendrise.com și yes.com, vor fi invitatii unei noi editii marca NOCASH din seria de webinarii Banking 4.0. Webinarul va fi organizat in data de 3 decembrie, de la ora 11.00, si va avea ca tema oportunitatea conectarii bancilor si comerciantilor din Romania la un ecosistem PSD2 european: „Login (everywhere) with my Bank (credentials) […] The post O noua editie a webinariilor din seria Banking 4.0 – „Butonul european de open banking” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

O noua editie a webinariilor din seria Banking 4.0 – „Butonul european de open banking”

Reprezentantii a doua fintech-uri europene, lendrise.com și yes.com, vor fi invitatii unei noi editii marca NOCASH din seria de webinarii Banking 4.0. Webinarul va fi organizat in data de 3 decembrie, de la ora 11.00, si va avea ca tema oportunitatea conectarii bancilor si comerciantilor din Romania la un ecosistem PSD2 european: „Login (everywhere) with my Bank (credentials) […]

The post O noua editie a webinariilor din seria Banking 4.0 – „Butonul european de open banking” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.