„O lume minunată” pentru Klaus Iohannis. Președintele, întâmpinat de un cor de copii la Sibiu – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a vizitat joi împreună cu omologul său german, Frank-Walter Steinmeier, Biserica evanghelică fortificată din comuna sibiană Cristian, cei doi oficiali fiind întâmpinați de un cor de copii care a cântat melodia „O lume minunată”, lansată în 1979 de Mihai Constantinescu, relatează Antena 3. „O lume minunată, în care veţi găsi / Numai […]

„O lume minunată” pentru Klaus Iohannis. Președintele, întâmpinat de un cor de copii la Sibiu – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a vizitat joi împreună cu omologul său german, Frank-Walter Steinmeier, Biserica evanghelică fortificată din comuna sibiană Cristian, cei doi oficiali fiind întâmpinați de un cor de copii care a cântat melodia „O lume minunată”, lansată în 1979 de Mihai Constantinescu, relatează Antena 3.

„O lume minunată, în care veţi găsi / Numai copii / O lume cu mult soare şi mii de jucării / Pentru copii / În lumea cu povești și flori veți întâlni / Numai copii / E-o lume a inocenței, păstrați-o, orice ar fi / Pentru copii” este refrenul melodiei pe care copiii au cântat-o în fața celor doi șefi de stat.

Momentul poate fi urmărit în videoclipul de mai jos, de la minutul 1.15.


https://www.youtube.com/watch?v=a9ICQ2OZxiM

Ulterior, președintele Klaus Iohannis a schimbat câteva cuvinte cu copiii.

„Toți sunteți la școală? Sunt impresionat”, le-a spus Iohannis. „Învățați bine, că merită. Vă doresc numai bine”, i-a sfătuit apoi președintele pe copii, la finalul discuției.

„Până și greva are avantaje”


Cu câteva ore înainte, președintele Iohannis a fost din nou în centrul atenției. Așteptat de mai mulți elevi, însoțiți de Carmen Iohannis, pentru a face o poză, președintele le-a spus acestora: „Vedeţi că până şi greva are ceva avantaje”.

În acest timp, mii de cadre didactice protestau în țară, în a patra zi de grevă generală din Educație.